Registrere jobbsøkerkonto

Spørsmål

Hvordan kan jeg registrere en jobbsøkerkonto?

Svar

For å registrere jobbsøker konto på Jobbnorge må du gå til: Jobbsøker | Registrer meg (jobbnorge.no)

• Fyll inn nødvendig informasjon:

• Fornavn og etternavn

• E-postadresse

• Lag et nytt passord

• Passordet må bestå av minst 8 tegn. Du står fritt til å benytte de tegn du måtte ønske, men du må ha med minimum ett tall, én stor bokstav og én liten bokstav i passordet ditt.

• Hak av for at du har lest Jobbnorges personvernerklæring: Personvern | Jobbnorge.no.

• Klikk deretter på «Registrer meg».

Du vil om kort tid motta en e-post inneholdende en link for å aktivere din konto. Følg instruksjonene i e-posten og logg inn.