Oppdatere innsendt søknad

Spørsmål

Hvordan kan jeg oppdatere en innsendt søknad?

Svar

Se video: https://youtu.be/k1hF1qi892c

For å oppdatere din søknad, følg følgende fremgangsmåte:

1. Trykk på "Sendte søknader" i menyen på din Jobbnorge konto.

2. Trykk på "Velg"-menyen til høyre for sendt søknad - og trykk deretter "Oppdater".

Dette tillater deg å lage en oppdatert utgave av søknaden din, som vil erstatte den opprinnelige som ble sendt inn.

Før søknadsfrist kan du sende så mange søknader du ønsker på en og samme stilling. Du vil ikke fremkomme flere ganger på søkerlisten, da tidligere søknad vil bli automatisk trukket og erstattet av ny søknad. Arbeidsgiver vil alltid motta den siste versjonen av søknaden din, og ikke ha tilgang til tidligere utgaver.

Etter søknadsfristens utløp må du ta kontakt med arbeidsgiver dersom du ønsker å endre din innsendte søknad.

Vær obs på at dersom du søker flere jobber samtidig kan "Lim inn sist brukte søknadstekst"-knappen lime inn søknadstekst fra en annen stilling enn søknaden du vil oppdatere. Du kan da finne opprinnelig søknadstekst under "sendte søknader" i din Jobbsøkerkonto.

Har du mottatt lenke for å oppdatere søknaden din fra arbeidsgiver?

Dersom arbeidsgiver har sendt deg lenke for å oppdatere søknaden, vil du finne denne ved å gå til "Postkasse" i din jobbsøkerkonto.

Lenkens varighet er oppgitt i melding fra arbeidsgiver og vil kun tillate at man oppdaterer søknaden en gang. For å oppdatere søknaden klikker du på lenken som ligger nederst i meldingen ("Gå til søknad").

Du vil nå få mulighet til å gå gjennom stegene i søknadsprosessen og gjøre eventuelle endringer. Når du er klar for å sende inn den oppdaterte versjonen klikker du på den grønne knappen "Send søknad".