Opprette Jobbagent

Spørsmål

Hvordan kan jeg opprette en Jobbagent og få varsler om stillinger?

Svar

Som jobbsøker har du mulighet til å opprette og aktivere automatisk varsling om ledige stillinger på våre sider, «Jobbagent».

Jobbagent er en automatisk varslingsfunksjon som vil sende deg e-post når det legges ut stillinger på Jobbnorge som samsvarer med de definisjoner du har lagt inn. «Mine jobbagenter» finner du i menyen til venstre når du er innlogget på Jobbnorge.

• For å opprette jobbagent må du først logge deg inn på din Jobbnorge konto.
  • Etter at du har logget deg inn trykker du på «Mine jobbagenter» i menyen til venstre.
  • Trykk «Legg til ny» og sett opp en agent etter egne kriterier ved hjelp av kategori, fritekst, fylke og kommune og velg varighet på rullemeny.
  • Trykk på «Lagre».

Stillinger som passer dine kriterier vil bli samlet opp og sendt til deg i en e-post 1 gang i døgnet (om der finnes passende stillinger utlyst). Du kan når som helst stoppe tjenesten ved å trykke på «Slett»