Importere LinkedIn CV

NB: Import av LinkedIn CV er kun tilgjengelig ved bruk av nytt søknadsskjema. Les mer om dette her:  Jobbnorge support - Ny applikasjon er på vei🥳 (zammad.com)

Vi det det er tidkrevende og kjedelig å legge inn CVen sin i en ny plattform (eller oppdatere om det er lenge siden man sist søkte jobb), så derfor har vi lansert muligheten for å importere arbeidserfaring og utdanning fra CVen din på LinkedIn.

Slik gjør du:

1. Last ned din CV som PDF fra LinkedIn

2. Last opp i søknadsportalen

3. Se over og korriger opplysninger

Hvordan eksportere CVen din fra LinkedIn?

1. Logg inn på LinkedIn og gå til din egen profil ved å klikke på “Vis profil” eller på ditt profilbilde (du kan også klikke her).

2. Når du er inne på profilen din, klikker du på “Flere”-knappen i seksjonen under bildet.

3. Velg “Lagre til PDF” fra nedtrekksmenyen.