Utvidet søkerliste

Spørsmål

Hvor kan jeg få tak i utvidet søkerliste på stilling jeg har søkt?

Svar

Noen arbeidsgivere gjør utvidet søkerliste automatisk tilgjengelig for søkerne etter fristens utløp.

Dersom arbeidsgiver har gjort søkerlisten tilgjengelig, vil du finne den ved å logge deg på din konto i Jobbnorge.

• Gå til «Sendte søknader» i venstre meny.
  • Klikk på «Velg» > «Søkerliste» helt til høyre for stillingen du har søkt på.

Dersom søkerlisten ikke ligger der, har ikke arbeidsgiver gjort den tilgjengelig, og du må ta direkte kontakt med arbeidsgiver for å forespørre denne.

Vi anbefaler i slike tilfeller at du kontakter en av referansene oppført i annonseteksten.

Du har tilgang til annonsen ved å klikke på stillingstittelen under "Sendte søknader" i menyen til venstre når du er logget på din jobbsøkerkonto.