Programstatistik

Uppföljning av program räknar enbart på obligatoriska programsteg.

I GRADE Administration finns en rapport för uppföljning av program.

1. Gå till Rapporter > Standardrapporter i GRADE Administration.

2. Klicka på Ny rapport

3. Välj rapporten som heter Användare och programinformation. Denna rapport generas direkt till Excel och innehåller information om alla användare, på valda enheter, och vilka program de är registrerade på. Rapporten innehåller programtillfällen och programsteg.

4. Klicka på Nästa och välj vilka enheter som ska ingå i rapporten.

5. I nästa steg kan du göra en datumfiltrering, men det går också bra att hoppa över och klicka på Nästa

6. Klicka på Kör

7. Klicka här för att öppna rapporten: