Inkludera alla enheter vid registrering på onlinekurs

Det finns finns möjlighet att markera Inkludera alla enheter för att nå samtliga användare man har behörighet att registrera på en onlinekurs i GRADE Administration.

Det som avgör vilka enheters användare man kan registrera är vilka enheter man har en roll med koppla-behörighet eller full behörighet på:

Gör såhär för att inkludera alla användare vid registrering på onlinekurs:

1. Gå till Onlinekurser > Hantera kurser i GRADE Administration.

2. Markera den kurs du vill registrera användare på.

3. Klicka på Registrera användare (längst ner i verktygsfältet).

4. Nu ser du de användare som finns på enheten du befinner dig på. Markera Inkludera alla enheter för att se samtliga användare du har behörighet att registrera.

5. Markera de användare du vill registrera på kursen och klicka på Nästa.

6. Slutför registreringen.