Redigera kursinnehåll i onlinekurser utan att vara kursadministratör

Du kan redigera kursinnehåll i onlinekurser utan att ha profilen Kursadministratör, förutsatt att du har en roll i GRADE Administration med full behörighet på Användare på kurs.

Gör såhär:
1. Gå till menyalternativet Onlinekurser > Hantera kurser i GRADE Administration.

2. Klicka på den kurs du vill redigera.
3. Klicka på Redigera kursinnehåll i verktygsfältet.

4. Nu öppnas onlinekursen i en ny flik. Du har samma behörigheter i kursen som en användare med
profilen Kursadministratör. Stäng fliken när du är klar.

OBS.  'Temporär' visas vid ditt namn i portalen om du inte har profilen kursadministratör på kursen. Du kan arbeta som vanligt, men om du inte vill se 'temporär' så behöver du vara kursadministratör som synliggör att du är inloggad med temporära behörigheter.