Lägg till COMPOSER i onlinekurs

Om COMPOSER

COMPOSER är GRADE-plattformen inbyggda författarverktyg för att skapa e-Learning. Kurser du skapar i COMPOSER blir i HTML5-format och är helt responsiva (dvs anpassar sig efter olika skärmstorlekar).

Lägg till COMPOSER i en onlinekurs

I detta avsnitt beskrivs hur du gör för att skapa en COMPOSER-presentation. COMPOSER läggs till på samma sätt som annat kursinnehåll i en onlinekurs.

1. Gå till aktuell onlinekurs i portalen. Observera att du måste ha profilen Kursadministratör i onlinekursen.

2. Klicka på Kursinnehåll i vänstermenyn.

3. Klicka på Lägg till och välj Presentationsmallar > COMPOSER.

Ange titel och klicka på Slutför och redigera.

Nu har du skapat en COMPOSER-presentation och det är dags att börja producera din e-Learning. Redigerings-gränssnittet i COMPOSER visas: