Fliken Påminnelse under Hantera anmälningar i portalen

I fliken Påminnelse kan du välja att ställa in att en eller flera påminnelser ska skickas till alla deltagare som har fått en bekräftelse på sin plats. Överst på sidan gör du inställningar kring när första och ev. andra påminnelsen ska skickas.

Under Meddelande ser du hur standardmallen för Påminnelse-mail ser ut. Du kan göra ändringar i denna.
Välj några eller alla nyckelord genom att kopiera eller markera och dra dem från den gula rutan och in i textrutan. Dessa nyckelord som börjar och slutar med % tecken innebär att informationen hämtas automatiskt från aktuell kurs/program/tillfälle och presenteras i meddelandet. E-postmallen som används kan redigeras från GRADE Administration.

Markera kryssrutorna för de deltagare du vill skicka påminnelsen till manuellt och klicka på Skicka påminnelse i deltagarpanelen. Datum för när påminnelsen har skickats visas i listan.