Ort, anläggning eller region för utbildning

Om du ofta håller kurser inom samma region, eller på samma orter och kontor eller konferensanläggningar kan de läggas i ett register. När du sedan skapar nya kurstillfällen väljer du  område, eller ort och anläggning från registret, istället för att skriva in detta manuellt för varje enskilt kurstillfälle.

Lägga till område eller ort och anläggning på kurstillfälle

1. Gå till Utbildningsadministration > Hantera kurser och klicka på den kurs du vill jobba med.

2. Klicka på Ny i panelen Kurstillfällen.

3. Vid Ort väljer du bland orterna från registret.

4. När du har valt ort väljer du anläggning utifrån de anläggningar som lagts in på orten.

5. Information om ort och anläggning visas sedan på kurstillfället i kurskatalogen. Informationen kan också lyftas in i mail kopplade till kurstillfället, genom att använda %city% och %facility% i t.ex. bekräftelsemail till deltagare.

Relaterade avsnitt: