Ändra rubriker i GRADE Administration

Register av olika slag, t.ex. listor med kurser eller listor med användare visas på många ställen i GRADE Administration. Dessa listor har en standardinställning (som läggs in vid installationen) för vilka
listrubriker som ska användas, t.ex. Förnamn, Efternamn och E-post under Hantera användare.

Denna standardinställning kan ändras för samtliga användare i Serveradministration > GRADE Administration > Hantera rubriker.

Det är också möjligt för varje enskild användare att göra individuella ändringar av rubrikerna.

Gör såhär:

1. Gå till Personliga inställningar > Hantera rubriker i GRADE Administration.

2. Välj i rullgardinslistorna vilka rubriker du vill ha för varje enskilt register.