Skapa mål och aktiviteter av programtillfälle

Det är möjligt att välja om mål och aktiviteter ska skapas utifrån aktiviteterna i programtillfälle.

Inställningen görs per programtillfälle under Utbildningsadministration > Program > Hantera program i Grade Administration.

Om ovanstående ruta är markerad läggs mål och aktiviteter automatiskt till i deltagarnas utvecklingsplaner. Programmets och tillfällets titel blir mål och programstegen blir aktiviteter. Exempel: