Avslutsdatum i rapporten Användare och programinformation (CSV Export)

I rapporten Användare och programinformation (CSV Export) i Grade Administration finns kolumner som visar avslutsdatum för respektive programsteg samt hela programmet.

Avslutsdatum för programstegen visas till höger om respektive programsteg.

Avslutsdatumet för programstegen är:

• Datum då online-kurs blivit avslutad
  • Datum då aktivitet satts som avslutad av medarbetare eller chef
  • Kurstillfällets slutdatum om deltagaren har satts som avslutad

Avslutsdatum för hela programmet visas till höger som kolumnen för Programstatus. Avslutsdatumet för programmet är det datum då programmet har blivit avslutat för deltagaren (antingen automatiskt eller av administratör)