ICS-fil för program

När du arbetar med program kan du välja om programdeltagarna ska få en ICS-fil (kalenderbokning) för samtliga utpekade kurstillfällen, eller separata ICS-filer för varje enskilt kurstillfälle.

Om du väljer att skicka en gemensam ICS-fil för kurstillfällen inkluderas enbart de kurstillfällen där deltagare får reserverad plats direkt. Kurstillfällen med manuell antagning och kurstillfällen där deltagaren hamnar på väntelista inkluderas inte i programmets gemensamma ICS-fil.

Gör såhär för att ange att bekräftelse med ICS-fil ska skickas separat för kurstillfälle i program:

1. Gå till GRADE Administration.

2. Gå till menyn Utbildningsadministration > Program > Hantera program

3. Klicka på aktuellt program, och sedan på Redigera i panelen Programsteg:

4. Klicka på aktuellt programsteg (dvs fysisk kurs med utpekat kurstillfälle).

5. Markera Skicka separat bekräftelse vid anmälan