Inställning för registreringsmail för onlinekurser i program

Om ett program innehåller onlinekurser kan du i respektive programsteg ange om registreringsmail ska skickas eller. Om du markerar Skicka registrerings e-post skickas ett separat mail för den enskilda onlinekursen till kursdeltagare som får plats på programmet.

Inställningen görs i GRADE Administration under Utbildningsadministration > Program > Hantera program. Klicka på Redigera i panelen Programsteg