Obligatoriska enkäter i program

Det är möjligt att sätta som krav att programdeltagare ska svara på en enkät för att få status Avslutad på programmet.

Gör såhär för att lägga till en obligatorisk enkät i ett program:

1. Gå till GRADE Administration

2. Gå till Utbildningsadministration > Program > Hantera program. Klicka på aktuellt program.

3. Klicka på Lägg till i panelen Enkäter. Markera vilken enkät du vill lägga till och klicka på Välj

4. Nu kan du se att enkäten ligger i panelen Enkäter. Klicka på den för att ställa in att den ska vara obligatorisk.

5. Om du vill att enkäten ska skickas som sista steget i programmet markerar du Skicka alltid till dem som fått alla obligatoriska steg avslutade. Du kan också markera Avsluta programmet automatiskt när deltagaren svarar på enkäten om du vill kräva att man svarar på enkäten för att få programmet avslutat.

Enkäten visas som ett sista programsteg för deltagarna under Mitt lärande i portalen: