Rapport - Certifikat på enhet

För en fullständig sammanställning över alla certifikat finns en rapport som heter Certifikat i enhet.

Denna rapport finns under Rapporter > Standardrapporter i GRADE Administration.

Rapporten visar en sammanställning av alla användare per enhet som har något certifikat samt certifikatets utgångsdatum. Rapporten visar varje enhet på en separat sida.

Det går att spara rapporten som t ex Excel eller csv fil.

Uppföljning

Det är även möjligt att använda rapporten Användare och kursinformation (CSV Export) eller Användare och kursinformation med kategorier (CSV Export) för att följa upp certifikaten.

I båda rapporter finns bl a följande kolumner med som ger statistik kopplat till certifikaten:

• Certifikat titel
  • Certifikatets källa dvs titeln på det test eller den kurs som certifikatet har kopplats till. Om det står Personal har certifikatet tilldelats användaren direkt.
  • Datumet då användaren erhöll certifikatet
  • Datumet då certifikatet går ut

OBS! Om återregistrering på kurs har aktiverats för ett certifikat kommer användaren att ha två rader i rapporten för den aktuella kursen. En rad med det datum den senast avslutades och en rad där den inte har avslutats.