Onecruiter grundutbildning för administratörer

Uppdateringar sedan filmen spelades in:
  • Workbuster har bytt namn till Onecruiter.
  • Vi har uppdaterat så att ordet Annons nu heter Rekrytering. Tidigare syftade ordet annons på de olika processerna du skapade i Onecruiter, nu kommer dessa att heta Rekryteringar. Ordet annons kommer finnas kvar men bara när det refererar till själva jobbannonsen.
  • Inställningar > Användare: när du bjuder in en ny användare behöver du endast lägga in personens förnamn, efternamn och e-postadress samt välja behörighet, klicka sedan på Bjud in användare så kommer denne få ett mail med inloggningsuppgifter.