Hur loggar jag in till Onecruiter rekrytering?

För att ha åtkomst till Onecruiter behöver du vara upplagd som användare i systemet.

Inloggning till Onecruiter sker via länken https://app.workbuster.com/login.html
Vid inloggning så behöver du ange bolagskod, din e-postadress och lösenord.
Om ditt företag har inloggning med SSO (Single Sign On) så behöver du via ovan inloggningslänk klicka på Log in with SSO och sedan ange din e-postadress.

Om du har glömt ditt lösenord så kan du gå in på ovan inloggningslänk och klicka på Forgot password? Click here to reset. Du kommer kort därefter få ett mail med vidare inloggningsinstruktioner. Om du inte får något mail så titta gärna i din skräppost om det kan ha hamnat där.

För frågor kring upplägg av nya användare ber vi dig kontakta en administratör internt i ert konto.