Lägg till Formell kompetens

I GRADE Administration kan du lägga till formella kompetenser. Det görs under Kompetens > Formella Kompetenser > Lägg till formell kompetens.

Formella kompetenser visas för användaren i GRADE Portalen under Personligt > Kompetensprofil

För användaren visas den formella kompetensens titel, giltighet och det går att visa beskrivningen genom att klicka på titeln.

Medarbetarens chef kan också se formella kompetenser för sina medarbetare. Det hittar dem i Portalen under Chef > Översikt > "Medarbetarens namn" och sedan välja kompetensprofil i rullgardinslistan högst upp i webbläsaren.