Opprette individuell samtale

Leder kan tilpasse samtaler for sin avdeling og legge til helt nye samtaler for ansatte. Dette gjøres i portalen under Leder > Rediger spørsmål i samtale. Hvis du håndterer flere enheter, begynn med å velge enheten du vil jobbe med øverst på siden.

Legge til samtale

1. Klikk på Legg til individuel samtale. Velg type samtale og med hvem samtalen skal være. Angi tittel på samtalen og en beskrivelse (valgfritt). Hvis du vil sette en start- og sluttdato for når samtalen skal skje, markerer du Periode og velger start- og sluttdato. Trykk Neste.
2. Velg trinnene du vil skal inngå i samtalen ved å klikke på dem. Valgbare trinn ligger til venstre, og dine valgte trinn legger seg til høyre. Du kan også fjerne et trinn ved å klikke på det, eller endre rekkefølge ved å dra og slippe trinnet. Trykk Neste.
3. Skriv inn instruksjoner, alternativt en lenke til en nettside med instruksjoner, og trykk til slutt på Lagre.
4. Nå er samtalen opprettet og vil vises hos medarbeideren under Personlig > Samtaler.

Hvis spørsmål utgjør et trinn i samtalen, må du opprette dine spørsmål. Hvis det ikke allerede er valgt, velger du din samtale i listen over Tilgjengelige samtaler. Først må du opprette en gruppe. Klikk på Legg til gruppe og angi et navn på gruppen. Trykk Lagre. Deretter klikker du på Legg til spørsmål og skriver inn spørsmålet. Trykk også her på Lagre. Legg inn så mange spørsmål du vil ha i gruppen, og opprett deretter eventuelt flere grupper med tilhørende spørsmål.

Du kan fjerne et spørsmål eller en hel gruppe med tilhørende spørsmål ved å klikke på søppelbøtte-symbolet ved spørsmålet/gruppen.