Lag notater til samtalene dine

Det er mulig å legge til notater til samtaler. Disse notatene kan holdes private for personen som har skrevet dem. Både medarbeidere og ledere kan skrive notater, og kan velge å dele dem.

For å legge til et notat til en samtale, må du navigere til en samtale i portalen.

Deretter klikker du på notatknappen som vises øverst til høyre på siden.

Når du har klikket på notater, vises en liste over alle notater som er knyttet til samtalen, både de du selv har laget og som din motpart har delt med deg. Du kan bare redigere og slette notater som du selv har opprettet.

For å opprette et notat, trykker du på knappen Legg til notat, og for å dele notatet med din motpart, merker du av i boksen som vises under notatfeltet.

Du kan alltid opprette et notat og dele det i ettertid ved hjelp av redigeringsknappen.