Virksomhetsverdier

Under Organisasjonsmål er det mulig å vise verdier som verdier og visjon. Disse vises over organisasjonsmålene.

Verdiordene legges inn i GRADE Administration under Leder > Organisasjonsmål. Her vises de forretningsverdiene som allerede er opprettet, og du kan klikke på Legg til for å legge til nye virksomhetsverdier.

Fyll inn tittelen og klikk på Lagre. Fyll deretter inn  virksomhetsverdiene på de språkene dere bruker i virksomheten deres. I HTML-editoren kan du legge til bilder og bygge inn filmer fra YouTube. Ikke glem å krysse av for Vis hvis du vil at forretningsverdien skal vises i portalen.