Glemt passord og andre påloggingsproblemer

Spørsmål

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet, eller har andre påloggingsproblemer?

Svar

Har du glemt passordet til din Jobbsøk konto?

1. I innloggingsvinduet, klikk "Glemt passord?".

2. Skriv inn din registrerte e-postadresse for å få nullstilt ditt gamle passord og opprettet et nytt.

"Ugyldig kombinasjon av e-post og passord"

Har du skrevet riktig e-post? Noen brukere har registrert flere kontoer knyttet mot ulike e-postadresser, eller har byttet til en annen e-post enn den de registrerte seg med. Passordet må også samsvare med e-postadressen som kontoen er registrert på.

Mottar du ikke e-post for å nullstille passord?

Det kan skyldes en av følgende grunner:

1. E-posten havner i søppelpost eller spamfilteret i din e-posttjeneste.

2. Jobbsøkerkontoen din er registrert på en annen e-postadresse enn den du oppgir.

Får du fremdeles ikke tilgang, ta kontakt med support.