Bekreftelse på innsendt søknad

Spørsmål

Hvor finner jeg bekreftelse på innsendt søknad?

Svar

Når du sender inn en søknad via Jobbnorge, vil du motta en automatisk bekreftelse på at søknaden er mottatt i postkassen i Jobbnorge. Du får varsel på epost når du mottar meldinger i Jobbnorge.

• Logg inn på din jobbsøkerkonto.

• Klikk på "Postkasse" i menyen til venstre.

• Bekreftelse på mottatt søknad vil ligge i oversikten over mottatte meldinger.

• Du kan også sjekke om søknaden ligger under «Sendte søknader» i menyen til venstre, det betyr at søknaden er sendt til arbeidsgiver.

Tips:

Ønsker du å se annonseteksten igjen:

• Klikk på "Sendte søknader" i menyen til venstre

• Finn den aktuelle stillingen i oversikten

• Klikk på stillingstittelen

• Annonseteksten lastes automatisk ned til "Nedlastninger" på din PC.

Ønsker du å se søknaden du har sendt inn:

• Klikk på "Sendte søknader" i menyen til venstre

• Finn den aktuelle stillingen i oversikten

• Klikk på "Velg" til høyre

• Velg "Vis" i nedfallsmenyen