Arkivera verksamhetsmål

Det är vanligt att verksamhetsmål sätts årsvis, och då finns behovet av att kunna arkivera de mål som inte är aktuella längre. Övergripande verksamhetsmål kan arkiveras från GRADE Administration, och användare med chefsroll kan arkivera sin enhets verksamhetsmål i chefsvyn i portalen.

För att arkivera ett verksamhetsmål från GRADE Administration går du till menyalternativet Chefsvy > Verksamhetsmål > Hantera verksamhetsmål. Klicka på det verksamhetsmål du vill arkivera. Markera Arkiverad:

Individuella mål kopplade till verksamhetsmålet som arkiveras påverkas inte av arkiveringen.

För att arkivera ett verksamhetsmål från portalen går du till menyalternativet Chef > Verksamhetsmål. Klicka på Arkivera-symbolen vid det mål du vill arkivera:

I rullgardinslistan kan du välja att titta på alla arkiverade verksamhetsmål: