Skapa övergripande verksamhetsmål i GRADE Administration (som administratör)

Verksamhetsmål som skapas i GRADE Administration ärvs nedåt i organisationsstrukturen. Ställ dig i
enheten Root om du vill skapa verksamhetsmål som är synliga för hela organisationen.

1. Gå till Chefsvy > Verksamhetsmål > Lägg till verksamhetsmål i GRADE Administration.

2. Välj för vilket år målet ska gälla och fyll i Titel och Beskrivning. Det finns möjlighet att koppla målet du skapar till redan skapade mål. Dessa ser du i rullgardinslistan Övergripande mål. Målen som visas i listan är de mål som skapats på den enhet du befinner dig. Klicka på Spara när du är klar.

Under Chefsvy > Verksamhetsmål > Hantera verksamhetsmål ser du de mål som skapats på den enhet
du befinner dig (och underliggande).