Tilldela karriärväg till medarbetare (som administratör)

En administratör eller chef kan tilldela en karriärväg till de medarbetare som ska följa den.

Gör så här för att tilldela en karriärväg som administratör:

1. Gå till menyn Kompetens > Karriärväg > Hantera karriärväg i GRADE Administration. Klicka på titeln till karriärvägen.

2. Välj Lägg till karriärväg till användare från verktygsfältet längst ned på sidan.

3. Sök eller filtrera fram de användare som ska läggas till karriärvägen. Markera dem genom klicka i kryssrutan framför namnen. Tänk på att kryssa i Kom ihåg markeringar om du vill välja från flera sidor.

4. Klicka på Nästa och Slutför.

5. Medarbetaren kan nu se karriärvägen i sin vy i portalen under Personligt > Karriärväg.