Lägg till en aktivitet som ett programsteg

När man skapar ett program kan man utöver online-kurser, kurser och kurstillfällen även välja att lägga till aktiviteter. Det finns både gemensamma aktiviteter som har skapats för att kunna användas i flera program eller specifika aktiviteter för det valda programmet.

Aktiviteten läggs till som ett programsteg.

Fyll i Titel, Beskrivning och välj hur deadline ska presenteras.

Deadline-typ går att ställa in om man vill att deadline för aktiviteten ska räknas från antingen användarens startdatum i programmet eller från programmets startdatum.

Det finns möjlighet att lägga till förväntad tidsåtgång (Deltagartid), ansvarig och en länk.

Du kan välja om deltagaren själv har möjlighet att sätta aktiviteten som avslutad. Om rutan inte är ikryssad är det endast deltagarens chef som kan avsluta aktiviteten i medarbetarens utvecklingsplan eller Mitt lärande.

Det går att bifoga ett dokument och en stegbeskrivning till aktiviteten.

Sist men inte minst kan du välja om steget ska vara obligatoriskt och om steget är obligatoriskt går det även att använda sig av funktionen för tvingande ordning.