Personlig notifiering om avslutad online-kurs till valda mottagare

På online-kurser finns möjlighet att skicka personliga notifieringar till valda personer om vilka som har avslutat online-kursen det senaste dygnet.

Funktionen är användbar då man vill att någon blir informerad om vilka som har godkänt resultat och t ex ska få behörighet till ett annat system baserat på kursens avslut.

Gör så här för att lägga till en notifiering:

1. På online-kursen i GRADE Administration finns en panel för Personliga notifieringar.
  2. Klicka på Visa för att lägga till vem som ska få notifieringen.
  3. En lista visas och du kan välja att lägga till mottagare genom att klicka på Lägg till personlig notifiering i verktygsfältet längst ned på sidan.
  4. En lista med alla användare visas och du kan välja att markera de som ska få notifieringen. Klicka sedan på Nästa.
  5. Antal valda användare visas och du kan välja Slutför för att lägga till dem. De valda mottagarna kommer att få ett e-postmeddelande med information om vilka som har slutfört kursen det senaste dygnet.