Skapa chat i onlinekurs

Funktionen Chat kan användas för att låta kursdeltagarna chatta med kursens ledare i realtid.

Skapa chat

1. Klicka på Kursinnehåll i aktuell onlinekurs (som du är kursadministratör i).

2. Klicka på Lägg till och välj Chat (under Kommunikation).

3. Ange chattens titel och spara.

4. Chatten visas nu under Kursinnehåll för kursdeltagarna. Till höger på sidan går det att lämna chatten, öppna den i ett nytt fönster, spara ner den på sin dator samt göra inställningar kring scroll och hur många inlägg som ska visas per sida.