Repetera onlinekurs

Gör såhär för att tillåta repetition av onlinekurs:

1. Gå till Onlinekurser > Hantera kurser i GRADE Administration.

2. Klicka på aktuell kurs.

3. Markera Användare kan omregistrera sig. Spara.

4. Nedanstående information visas för kursdeltagaren när de öppnar en onlinekurs där inställningen är aktiverad som de redan avslutat. Vid klick på Ok så registreras användare på nytt och kan repetera kursen med ett nytt resultat. Vid tryck på avbryt så registreras användare inte på nytt men kan fortfarande se innehållet i kursen.

Kursdeltagare som avslutar onlinekurser flera gånger får flera avslutsdatum i sin utbildningshistorik samt i rapporten Användare och kursinformation.