Ljudknapp-objekt i COMPOSER

Ljudknappen kan du använda för att låta kursdeltagarna lyssna på en ljudfil med möjlighet att styra volymen, starta, pausa och navigera i ljudfilen.  Filformatet ska vara mp3.

1. Ladda upp en ljudfil genom att klicka på Välj en ljudfil.

2. Vid Textversion kan du skriva en textversion av ljudfilen så att personer med hörselnedsättning kan läsa sig till informationen.

3. Vid Text på knappen anger du vad som ska stå på ljudknappen.

4. Markera om du vill att progression och volymkontroll ska visas för kursdeltagarna.

5. Ljudknappen visas såhär för kursdeltagarna: