Vänd kort-objekt i COMPOSER

Vänd kort-objektet är en interaktiv övning bestående av ”kort” som går att vända på genom att klicka på dem. Framsida och baksida kan bestå av bild eller text eller en kombination bild/text. Precis som övriga objekt kan du bestämma hur brett varje kort ska vara. Om du t.ex. lägger 4 stycken Vänd-kort-övningar efter varandra vilka är 3 spalter är breda upplevs det som en enda övning:

Varje kort består av en framsida och en baksida. För att ladda upp en bild klickar du på Välj bild och hämtar bilden från din dator. Eventuell text som ska visas under bilden skriver du in i HTML-editorn under Text:

Gör likadant med kortets baksida. Om du inte vill ha någon bild så visas texten ovanpå kursens accentfärg när muspekaren står på kortet (se exempel ovan).