COMPOSER - Händelser

Du kan skapa händelser till dina objekt i Composer, de aktiveras när kursdeltagare klickar, håller muspekaren på eller när muspekaren förs bort från objektet.

Exempelvis kan du få en knapp att föra dig till en hemsida när du klickar på den genom att under musklick välja Gå till URL.

Efter du valt en händelse kommer ett fönster dyka upp där får bestämma hur händelsen ska agera när den aktiveras. Det skiljer sig vilken funktionalitet som stödjs beroende på vilken typ av händelse du valt men i vårt exempel ombeds jag fylla i en URL och välja om jag vill att sidan ska öppnas i samma fönster.

När jag sedan trycker på knappen i förhandsvisningen öppnas Grade.com i ett nytt fönster i webbläsaren.