Skapa egen CSS-klass i COMPOSER

Det är möjligt att skapa egna CSS-klasser i COMPOSER. I följande exempel visas hur du gör för att lägga till en CSS-regel med färgad bakgrund.

1. Klicka på CSS-regler i COMPOSER:

2. Klicka på + och sedan Egen:

3. Döp regeln t.ex. .light-blue (glöm inte punkten) och välj en färg under backgroundColor

4. Nu är CSS-klassen skapad och du kan välja att applicera den på valfria grupper/objekt genom att ange CSS-klassen light-blue (här anges ingen punkt) under Inställningar