Exportera Composerkurser

Det är möjligt att exportera Composer kurser till SCORM 1.2. Du kan importera exportfilen i en annan onlinekurs i Grade eller i ett annat LMS som stödjer SCORM 1.2.

Exportera

Denna beskrivningen gäller kurser byggd i Composer 6.

1. Gå in i Composerkursen du vill exportera (se till att du är kursadministratör eller öppna kursinnehållet från Grade Administration).

2. På sidan 'Inställningar och verktyg' klickar du på avsnitt 'Publicera' och 'Publicera för SCORM 1.2'.

3. Nu blir du ombett att spara en .zip fil på din dator. Denna filen är SCORM paketet som du kan importera i Grade eller något annat LMS som stödjer SCORM 1.2.

Importera