Synlig före inloggning

När du publicerar en kurs i kurskatalogen kan du markera Synlig före inloggning. Det betyder att kursen kommer att synas i en kurskatalog som visas för personer som inte är inloggade i er plattform (om ni valt att ha en sådan). När du markerar Synlig före inloggning får du möjlighet att välja vilken/vilka enheter i GRADE-plattformen som nya användare ska kopplas till. Om du väljer flera stycken får användaren som registrerar sig välja enhet i en rullgardinslista. Det kan vara användbart om man vill att användarna ska delas in efter exempelvis geografiskt område.

Om du vill skicka direktlänk till registreringssidan använder du Länk till registrering före inloggning.

Länk till registrering med inloggning används för att skicka direktlänk till registreringssidan för inloggade användare.