Lägg till nyckelord på kurser för sökning i kurskatalogen

Det finns möjlighet att lägga in specifika nyckelord som ger träff på kurser i kurskatalogen, utöver kursernas namn och dess korta beskrivningar.

Gör såhär för att lägga in nyckelord på onlinekurs:

1. Gå till Onlinekurser > Hantera kurser och klicka på titeln till den kurs som du ska göra inställningen för.

2. Fäll ut avsnittet Kursinfo och fyll i fältet Nyckelord med de ord du vill ska ge träff på kursen vid sökning:

Gör såhär för att lägga in nyckelord på fysisk kurs:

1. Gå till Utbildningsadministration > Hantera kurser och klicka på titeln till den kurs som du ska göra inställningen för.

2. Fyll i nyckelorden i fältet Nyckelord.

Nu kommer användare som söker på nyckelorden i kurskatalogen att få träff på kurserna.