Kursfavoriter på startsidan i Grade Administration

Startsidan i Grade Administration visar en personlig lista med onlinekurser som är markerade som favoriter.

Administratörer kan markera onlinekurser som favorit genom att öppna kursen och klicka på 'Lägg till i favoriter' längst ner i verktygsrutan.

Det går att ta bort favoriter genom att klicka på papperskorgikonen på startsidan.

Startsidan visar endast onlinekurser.

OBS Under 'Personliga inställningar' finns en funktion 'Skapa kursfavoriter automatiskt'. När denna funktionen är aktiverad går det inte att markera onlinekurser som favorit manuellt, utan kurserna på startsidan styrs per automatik.