Panel i portalöversikten med enhetsinformation

För portalöversikten finns en panel som heter Enhetsinformation. Den fungerar som en Egen panel, fast med den skillnaden att innehållet kan styras utifrån vilka enheter användarna befinner sig på. Olika användare kan med andra ord se olika innehåll. Detta är t.ex. användbart när man vill hänvisa till olika supportfunktioner eller kontaktpersoner för olika grupper i organisationen.

Gör så här för att aktivera panelen Enhetsinformation:

1. Gå till GRADE Portal > Portalsajter i GRADE Administration.

2. Klicka på den portalsajt du vill lägga till panelen på.

3. Välj fliken Översikt och dra den dit du vill att den ska visas på portalöversikten.

Gör såhär för att fylla panelen med innehåll:

1. Gå till GRADE Administration och ställ dig på den enhet som anslaget ska vara synligt för. Anslaget kommer att synas för användare på denna och alla underliggande enheter i enhetsstrukturen.

2. Gå till menyn GRADE Portal > Enhetsinformation.

3. Klicka på Ny för att lägga till innehåll.

4. Ange en rubrik och skriv in texten som ska visas. Du kan lägga till bilder och redigera texten med verktygen i editorn. Välj publiceringsdatum och om du vill att det automatiskt ska tas bort ett visst datum. Klicka på Spara.

5. Anslaget visas nu på portalöversikten för användare som tillhör den valda enheten eller någon av underliggande enheter.