Arbeta med anslagstavla på portalöversikt

Det är möjligt att arbeta med Anslagstavla på portalöversikten i portalen. De nyheter som syns i anslagstavlan skapas i Grade Administration. Nyheterna presenteras i den enhet du befinner dig i när du skapar nyheten. Det finns även möjlighet att rikta anslag på anslagstavlan mot specifika användargrupper. Skillnaden mot panelen Enhetsinformation är att en anslagstavla kan innehålla flera nyheter som presenteras i kronologisk ordning, och dess historik är tillgänglig för berörda användare via menyn Anslagstavla

Skapa nytt anslag

1. Gå till Grade Administration och ställ dig på den enhet som anslaget ska vara synligt för. Anslaget kommer att synas för användare på denna och alla underliggande enheter i enhetsstrukturen.

2. Gå till menyn Grade Portal > Anslagstavla portal.

3. Klicka på Ny för att lägga till innehåll.

4. Ange en rubrik och skriv in texten som ska visas. Du kan lägga till bilder och redigera texten med verktygen i editorn. Du kan även välja att rikta anslaget mot specifika användargrupper. Välj publiceringsdatum och om du vill att det automatiskt ska tas bort ett visst datum. Klicka på Spara.

5. Anslaget visas nu på portalöversikten för användare som tillhör den valda enheten eller någon av underliggande enheter.