Godkänn cookies

När man går till den webbadress som er installation av GRADE finns på kommer alla användare att få upp en fråga om de vill godkänna att nödvändiga cookies sparas för sidan.

Cookies är små textfiler som lagras på din dator och som används för att du ska få tillgång till olika funktioner och tjänster på webbplatsen. Informationen gör det möjligt att tillgodose dina val på webbplatsen, till exempel vilket språk du vill använda.

Enbart nödvändiga cookies används. Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas om besökaren.

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar.

Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om detta.