Informera om lösenordspolicy vid byte av lösenord

När användare använder sig av Nytt lösenord-funktionen på inloggningssidan finns möjlighet att informera om er lösenordspolicy.

Gör så här:

1. Gå till Grade Portal > Portalsajter i Grade Administration.

2. Välj portalsajt.

3. I fliken Inställningar skriver du in text vid Information om lösenordspolicy.

4. Nu kommer texten visas som information vid byte av lösenord på aktuell portalsajt.

I denna artikel kan du läsa mer om hur Lösenordspolicy fungerar: