Redigera egna paneler på portalöversikten

I portalöversikten är det möjligt att ha ”Egna paneler”. Det är paneler där man kan lägga in valfritt innehåll som redigeras i en html-editor. Denna guide beskriver hur du lägger in innehåll i panelerna. Panelerna placeras på portalöversikten vid konfigurering av GRADE-plattformen.

1. Gå till GRADE Administration och menyn GRADE Portal > Portalsajter. Klicka på titeln till den portalsajt som du vill redigera.

2. Välj fliken Egna paneler. Klicka på Ny eller den panel som ska redigeras.

3. Lägg in text, bild och annat material med html-editorns verktyg. Spara.

4. Så här visas panelen i portalöversikten: