Status för certifikat hos medarbetare

Chefer kan se status för specifika certifikat för sina medarbetare.
Detta hittas under Chef > Certifikat i portalen genom att byta till fliken status

I den här fliken kan man välja ett certifikat som finns på en användare i enheten och få en överblick för vem som uppnått samma certifikat.
Det går även att se information om när medarbetaren uppfyllt certifikatet, hur länge det är giltigt och om det ska förnyas.