Koppla ett certifikat till en fysisk kurs

Certifikat kan kopplas till ett godkänt kursresultat. Användaren erhåller certifikatet när kursen markerats som avslutad i GRADE. För att koppla ett certifikat till en kurs gör du så här:

1. I GRADE Administration öppnar du det aktuella certifikatet under Certifikat > Hantera certifikat.

2. Välj sedan Lägg till kurser till certifikat i verktygsfältet längst ned på sidan.

3. Markera vilken/vilka kurser som certifikatet ska kopplas till i listan och klicka på Nästa.

4. Klicka på Slutför.

5. På certifikatets sida kan du se vilka kurser det har kopplats till genom att klicka på Visa i panelen Kopplingar.