Skicka svarsfrekvens på enkät till chefer

Det är möjligt att meddela chefer om svarsfrekvens på enkäter som skickas till deras medarbetare.

Efter du skapat en standardenkät kan du på utskick på enkäten ställa in om berörda användares chefer ska få mail angående hur hög svarsfrekvensen är på deras enhet eller team.

I inställningarna kryssar du i kryssrutan vid inställningen Skicka svarsfrekvens till chefer varje vecka på och därefter väljer du vilken dag i veckan chefen ska få mail om svarsfrekvensen.2022-07-04_13_47_07-Develop_-_LUVIT_Administration.png

Mailet om svarsfrekvens skickas så länge enkäten är aktiv.

Fungerar endast på standardenkäter