Skicka mail till sekundär epost

Det är möjligt att registrera en sekundär e-postadress för medarbetare. Den sekundära e-postadressen kommer att få en exakt kopia på samtliga systemmail som skickas till den primära mailadressen.
För att aktivera den här funktionen går ni till Grade Administration och under serveradministration > serverinställningar finns serverinställningen "Skicka alltid en kopia till en användares sekundära epost, om den finns:"

Mail kommer då få kopior till sekundära epostadresser efter att funktionen aktiverats.
För att se och redigera en användares sekundära epostadress öppnar ni användarens konto under Användare > Hantera anvädare i Grade Administration och öppnar fliken "kontaktinformation" så finns ett fält att redigera längst ner.

Medarbetare kan även själva registrera en mailadress för detta syfte, notera att detta kräver att menyn Presentation är aktiverad under Personligt i Grade portalen.
Under den personliga presentationen hittar medarbetaren ett fält med samma namn och genom att redigera detta fält så kommer medarbetaren börja få e-post till sin sekundära e-postadress.